Bemutatkozás

Kedves leendő vásárlónk, kedves érdeklődő!

 

Üdvözlöm Önt a Nyári Farm internetes oldalán! Engedje meg, hogy röviden bemutassam családi vállalkozásunkat!

Saját nevelésű bontott csirkét árusítunk egészben, aprólékkal együtt, és (rendhagyó módon) a friss árut, mozgó bolttal meghatározott napokon helybe visszük Csongrád és Békés megye különböző településeinek már bejáratott helyszíneire. Élelmiszer-ipari mérnökként kiemelkedően fontosnak tartom a rendezett körülményeket és a minőséget. Ezért a cég alapításakor családommal úgy határoztunk, hogy az állatok felnevelésétől a vágásig minden mozzanatot saját kezünkbe veszünk. Az állatokat kukoricaalapú takarmányon mi magunk neveljük, majd saját vágóhídon naponta vágjuk, hűtőkocsiban – mely egyben mozgó bolt is – szállítjuk, így biztosítva, hogy a csirke mindenkor friss legyen.

Áraink mindenki számára megfizethetőek, mások árainál néhány százalékkal olykor drágábbak lehetnek, de ezt a különbséget vevőink szívesen megfizetik, hiszen tudják, megbízható minőséget kapnak a pénzükért.

A visszajelzések jók, vásárlóink elégedettek, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a vállalkozásunk már több mint tíz éve működik.

A Nyári Farm bontott csirkéjét egyre többen ismerik és kedvelik. A növekvő kereslet és vevőink kényelmének biztosítása érdekében hoztuk létre ezt a honlapot, így tehát mostantól interneten is elérhetnek bennünket és természetesen rendelhetnek is tőlünk.

Célunk továbbra is a Nyári Farm hírnevének és további fejlődésének biztosítása, ennek záloga pedig csakis a friss, állandóan kiváló minőségű áru lehet!

Tegyen próbára minket Ön is!

Honlap készítés